ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Πήραμε αέρα για τη συνέχεια»

Χαρούμενος με την «καθαρή» νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας ήταν ο Γιάννης Καλμαζίδης που παρέμεινε προσγειωμένος.

«Πήραμε αέρα για τη συνέχεια»

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως το φανταζόμουν. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε διάφορα προβλήματα, μέσα στα οποία ήταν οι τραυματισμοί και οι αρρώστιες. Δεν καταφέραμε να κάνουμε την προπόνηση που θα ήθελα να κάνουμε ποιοτικά, κι αυτό με φόβιζε πολύ. Ευτυχώς καταφέραμε και πήραμε μία καθαρή νίκη και μας δίνει λίγο αέρα για τη συνέχεια. Διαβάσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι της Λαμίας, αλλά μας ζόρισε. Ένα ένα τα πράγματα. Εγώ βλέπω το κάθε σετ και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σημασία έχει να είμαστε καλά. Στο τέλος θα δείξει. Παίρνουμε κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός», ήταν τα λόγια του κόουτς του Παναθηναϊκού.

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Μπέλος τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα τα σετ ήταν κοντά, στο τελευταίο χαλαρώσαμε λίγο και δώσαμε δικαίωμα να μας πλησιάσει ο αντίπαλος, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, είχαμε παιχνίδι την Τετάρτη, τραυματισμούς και ασθενείς. Μέσα στο παιχνίδι καταφέραμε να αντιπαρέλθουμε όλων αυτών των προβλημάτων και να πάρουμε ένα παλικαρίσιο τρίποντο που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Δεν συζητάμε τίποτα για την οχτάδα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, θα παλέψουμε στο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει».    

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.