ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

«Ψάχνεται» για Αμαλφιτανό!

Την περίπτωση του Ρομέν Αμαλφιτανό φέρεται να «ψάχνει» ο Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν, αφού ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ, όπου ανήκουν τα δικαιώματά του.

«Ψάχνεται» για Αμαλφιτανό!

Η Νιούκαστλ αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της. Η πιο βασική; Θα… απογαλλοποιηθεί. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί Γάλλοι παίκτες της θα… κουνήσουν μαντήλι και εκεί στηρίζεται ο Παναθηναϊκός για την περίπτωση του Ρομέν Αμαλφιτανό.

Σύμφωνα με το «Goal», στο τριφύλλι αρέσει ο παίκτης και θα γίνει προσπάθεια το καλοκαίρι να αποκτηθεί. Ο 25χρονος μέσος, που είναι ο αδερφός του Μόργκαν που αγωνίζεται στη Γουέστ Μπρομ, παίζει ως δανεικός στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την φανέλα της Ντιζόν.

Ο Γάλλος δημιουργικός χαφ ανήκει στις «καρακάξες» απ’ το 2012, αλλά πότε δεν κατάφερε να πάρει τις ευκαιρίες του στην Αγγλία και σύμφωνα με το δημοσίευμα οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται έντονα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Φυσικά η… απογαλλοποίηση της Νιούκαστλ, ενδεχόμενως ανοίξει το δρόμο και για τον Μεχντί Αμπεΐντ, που παίζει δανεικός στον Παναθηναϊκό και πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιθυμία (και) του τριφυλλιού να τον κρατήσει –εφόσον μπορεί- παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ