ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ευθύνη της Αστυνομίας»

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε το μεσημέρι, ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη.

«Ευθύνη της Αστυνομίας»

Την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε, ο νομικός σύμβουλος, Ιωάννης Κάρμης, ο οποίος στην απολογία του, ξεκαθάρισε πως για όσα συνέβησαν η αστυνομία φέρει ευθύνη, ενώ βέλη εξαπέλυσε και προς το διαιτητή της αναμέτρησης Ιωάννη Δελφάκη, ο οποίος εξόργισε με τις αποφάσεις του τους θεατές καθώς με την συμπεριφορά του προκάλεσε τον αποτροπιασμό και την απαξίωση.

Ο κ. Κάρμης προσκόμισε προς την επιτροπή, τις εκθέσεις που αναφέρουν επ’ ακριβώς τα γεγονότα, καθώς και αποκόμματα «αντικειμενικών» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εφημερίδων που τονίζουν τι ακριβώς έγινε.

Επίσης, για τις καταγγελίες των ανθρώπων του Εργοτέλη, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκαν ανέφερε, πως υπήρξε σύγχυση ανάμεσα στον κόσμο, καθώς τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν τα δακρυγόνα, άνοιξε η πόρτα του αγωνιστικού χώρου, για να μπει να προφυλαχτεί ο κόσμος. Μέσα σ αυτούς δεν ήταν μόνο οπαδοί αλλά και υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ, καθώς και δημοσιογράφοι, οι οποίοι με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί, ένιωθαν έντονη δυσφορία. Ανέφερε, επίσης, και τον τραυματισμό του υπευθύνου ασφαλείας, κ. Κασκάκη, από κρότου – λάμψης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.