ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο νοσοκομείο 22χρονος από τα χημικά

Η μητέρα ενός 22χρονου κατήγγειλε τις Αρχές για τα χημικά που εισέπνευσε ο γιος της μετά το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης, που τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο 22χρονος από τα χημικά

Όπως κατήγγειλε στην «Πράσινη» η μητέρα του παιδιού, βρισκόταν στην καφετέρια στην είσοδο του κλειστού της Λεωφόρου στη Θύρα 8, όταν άρχισαν τα επεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών για να απομακρύνει τους αγανακτισμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια.

Η μητέρα με το παιδί της, αλλά και αρκετά άλλα άτομα, εγκλωβίστηκαν στο χώρο του καφέ, όπου δημιουργήθηκε αποπνικτική ατμόσφαιρα από τα χημικά. Ο μικρός εισέπνευσε τα χημικά και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων με σημάδια δύσπνοιας. Εκεί νοσηλεύτηκε μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και πήρε εξιτήριο.

Οι γονείς του παιδιού αμέσως μετά το περιστατικό πήγαν στο τμήμα για να καταθέσουν μήνυση σε βάρος των ΜΑΤ που πέταξαν τα χημικά, ενώ ζητούν την άρση του απορρήτου για τη χρήση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. «Το μόνο που ζητάω είναι να λάμψει η αλήθεια και να βρεθούν οι ένοχοι», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.