ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Η UEFA για το ντέρμπι

Ειδική αναφορά έκανε η UEFA, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων».

Η UEFA για το ντέρμπι

Αυτό το σαββατοκύριακο, διεξάγονται πολλά ντέρμπι στην Ευρώπη και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, έκανε εκτενή αναφορά για το ελληνικό ντέρμπι, φιλοξενώντας παράλληλα και δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα, ενώ τονίζει και την μεγάλη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

“Ο ανταγωνισμός τους συμβάλλει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε διαφορετικές τροχιές. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει σίγουρα το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αφού έχει χάσει μόλις τέσσερις βαθμούς στη Super League σε όλη τη σεζόν και είναι 20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ την Τρίτη έκανε μια επιβλητική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0.”

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται 27 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, όμως με τα όσα δήλωσε ο Ζέκα, τέτοια ντέρμπι αποτελούν από μόνα τους τεράστιο κίνητρο.

«Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ κατάσταση τώρα, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτεντ, μέσα στην έδρα του Εμείς, όμως, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να γίνουμε η πρώτη ελληνική ομάδα που θα τους κερδίσει αυτή τη σεζόν», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ