ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια»

Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στον 5ο τελικό της Volley League Γυναικών (19:30, Live Streaming).

Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια»

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, στον τελικό των τελικών, ο νικητής θα είναι εκείνος που θα στεφθεί πρωταθλητής. Ως εκ τούτου το «τριφύλλι» για να κατακτήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του Ολυμπιακού, όπως έκανε και στον τρίτο τελικό της σειράς.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός ξεκίνησε καλύτερα τη σειρά των τελικών, επικρατώντας με 3-2 (εντός έδρας) και 3-1 (εκτός έδρας) στους δύο πρώτους αγώνες, ωστόσο εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η απάντηση του Παναθηναϊκού που νίκησε με 3-0 (εκτός έδρας) και 3-1 (εντός έδρας) ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ανάλογο σκηνικό υπήρχε και πριν από δύο χρόνια (2021-2022) όταν και πάλι στους τελικούς της Volley League αναμετρήθηκαν οι δύο αιώνιοι και η σειρά έφτασε σε 5ο ματς με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τελικά τον τίτλο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στην Πέννυ Ρόγκα, ενώ ο Λορέντζο Μιτσέλι έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεροθόδωρος και Κουτσούλας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.