ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Στο πλευρό του Ολαιτάν, Αναστασίου – Ατζαγκούν

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιάννης Αναστασίου μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, επισκέφθηκαν την Τρίτη το πρωί το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Μάικλ Ολαιτάν.

Στο πλευρό του Ολαιτάν, Αναστασίου - Ατζαγκούν

Στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» μετέβη σήμερα το πρωί ο Αναστασίου, για να δει από κοντά πως εξελίσσεται η υγεία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς και να του μεταφέρει ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο Αναστασίου συνομίλησε γι’ αρκετή ώρα με τον ποδοσφαιριστή και του μετέφερε τις ευχές και τις ανησυχίες, απ’ όλο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Μαζί με τον Αναστασίου, τον άτυχο ποδοσφαιριστή επισκέφθηκε και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς έχουν μια ιδιαίτερη φιλία οι δυο τους λόγω της κοινής τους καταγωγής.

Μάλιστα αυτή η κίνηση σχολιάστηκε με θαυμασμό από το περιβάλλον του Ολαιτάν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους «Πράσινους» για την κίνησή τους.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή είναι η δεύτερη κίνηση ανθρωπιάς προς τον άτυχο ποδοσφαιριστή, καθώς είχε προηγηθεί η ανθοδέσμη που έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ