ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μικροενοχλήσεις ο Διαμαντίδης

Η προπόνηση της Τετάρτης είχε ένα απρόοπτο καθώς ο Διαμαντίδης δεν την ολοκλήρωσε λόγο ενοχλήσεων στον ώμο, χωρίς βέβαια να συντρέχει λόγος ανησυχίας για την παρουσία στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Μικροενοχλήσεις ο Διαμαντίδης

Συνεχίζεται η κακοτυχία στον φετινό Παναθηναϊκό καθώς πέρα από τον Ραμελ Κάρι που είναι γνωστό ότι θα είναι απών στον αγώνα με την Λαμποράλ Κούτσα ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τον Δημήτρη Διαμαντίδη να μην “βγάζει” όλη την προπόνηση της Τετάρτης.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο και το ιατρικό τιμ των πρασίνων θέλησε να μην τον επιβαρύνει γι αυτό σταμάτησε την προπόνηση.Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το παιχνίδι της Παρασκευής με τους Βάσκους.

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση ο Στεφάν Λάσμε που με τη σειρά του αντιμετώπισε προ ημερών πρόβλημα στον αντίχειρα.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.