ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Σάμιος: “Τα παιδιά είναι ακόμα σε στάδιο εκπαίδευσης”

Ο Βαγγέλης Σάμιος ,προπονητής ομάδας των νέων του Παναθηναϊκού,σε δηλώσεις μετά το 0-0 με τον Άρη του τόνισε μεταξύ άλλων ότι στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του ήταν εκτός τόπου και χρόνου αλλά δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του καθώς βρίσκονται σε στάδιο εκπαίδευσης όπως λέει.

Σάμιος:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Σάμιος:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, ίσως να είναι και λογικό γιατί έχουμε να κάνουμε με παιδιά που είναι στην εκπαίδευση, όπως έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Το ανησυχητικό είναι ότι παίρνουν κάποιες πληροφορίες που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν τις κάνανε πράξεις στον αγωνιστικό χώρο και είναι κάτι στο οποίο εκπαιδεύονται. Αυτό είναι το κομμάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με τα παιδιά αυτά».

Για το αν επηρέασε την ψυχολογία το 4-0 από τον Ολυμπιακό:«Δε νομίζω. Σίγουρα έδειξαν στον πρώτο ημίχρονο ένα ανεξήγητο άγχος και φόβο, αλλά δε νομίζω ότι ήταν αυτό… Τα παιδιά έχουν το καλό ότι ξεχνάνε γρήγορα και δε νομίζω ότι έφταιγε αυτό. Κάτι άλλο συμβαίνει και θα πρέπει να το δούμε και να δουλέψουμε σε αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ