ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωση ο Μπεργκ

Ο Σουηδός φορ ταλαιπωρείται από μια ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα- Απών ο Καπίνο, παραμένει στο νοσοκομείο ο Σίλντενφελντ.

Ιωση ο Μπεργκ

Δίχως τον Μάρκους Μπεργκ, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός φορ ταλαιπωρείται από ίωση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Από κει και πέρα, απουσίασε και ο Στέφανος Καπίνο που είχε ένα γύρισμα με την Εθνική, ο Σίλντενφελντ που εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Μπαϊράμι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας και δίτερμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ