ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οδηγίες από Αναστασίου

Μετά και την απουσία του Μπέργκ, λόγω ίωσης ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντας τους οδηγίες να προσέχουν την σωματικής τους υγεία.

Οδηγίες από Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να προσέχουν την υγεία τους, καθώς η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αφού μπαίνουν στην τελική ευθεία των στόχων τους.

«Θέλω να είστε προσεκτικοί, καθώς η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Πρέπει να ντύνεστε καλά, ακόμα και κατά την διάρκεια των προπονήσεων, γιατί μπαίνουμε σε δύσκολο διάστημα, με σημαντικούς αγώνες και δεν πρέπει να χάνουμε προπονήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.