ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ύψιστη τιμή να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Ο Αλέξανδρος Παναγιωταράκος, αθλητής στο νεοσύστατο τμήμα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού, μιλάει στο panathinaikos24.gr για τη νέα προσπάθεια που γίνεται, αλλά και την υπερηφάνεια που νιώθει όταν φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι.

«Ύψιστη τιμή να αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό»

Το τμήμα μπέιζμπολ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είναι εδώ και λίγες ημέρες σε ισχύ και το panathinaikos24.gr είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Αλέξανδρο Παναγιωταράκο αθλητή του τμήματος, για όσα αισθάνθηκε αγωνιζόμενος με το τριφύλλι καθώς και για την υποστήριξη από τον Ερασιτέχνη, σχετικά με αυτή τη νέα αρχή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panathinaikos24.gr

Πως είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η ύψιστη τιμή να παίζεις για τον Παναθηναϊκό ειδικά για μας που είμαστε τα πρώτα μέλη του τμήματος μπέιζμπολ. Πριν απλώς κάναμε το χόμπι μας, αλλά τώρα έχουμε ευθύνη απέναντι στο κόσμο και την ιστορία της ομάδας και είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχαλαριά που μας έδωσε την ευκαιρία να είμαστε μέρος του Παναθηναϊκού που θα έχει και ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη προβολή του αθλήματος.

Σε τι θέση αγωνίζεσαι

Εγώ παίζω στο outfield, δηλαδή την τελευταία γραμμή άμυνας της ομάδας. Ο outfielder μπορεί να συγκριθεί με ποδοσφαιρικούς όρους με τον τερματοφύλακα, γιατί δύσκολα διορθώνεται το λάθος που θα κάνει.

1508374_652921991435769_440461858_n

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους παίκτες και αρκετούς διεθνείς με την Εθνική Ελλάδος. Επίσης ο προπονητής μας ο Τομ Μαζαράκης, αλλά και της Εθνικής, είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι το μπέιζμπολ στην Ελλάδα και με αυτόν στο τιμόνι δεν έχω αμφιβολία πως θα πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους με την πράσινη φανέλα και πως θα έχουμε καλές ευρωπαϊκές παρουσίες.

Ξεκινήσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με νίκη απέναντι στον Άρη για το κύπελλο πιο δύσκολα από ότι θα θέλαμε, αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Το Σάββατο παίζουμε με τους Leaders, μια ομάδα πολύ δυνατή που πέρσι έφτασε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ελπίζω οι καιρικές συνθήκες να επιτρέψουν σε περισσότερο κόσμο να έρθει στο Ελληνικό να μας δει και να μάθει για το μπέιζμπολ.

 Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.