ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν κινδυνεύει η Λεωφόρος»!

Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί «εξαφάνισης» της Λεωφόρου από την προϊσταμένη του ΟΡΣΑ, Ευτέρπη Καρκάλου, με δηλώσεις της στο panathinaikos24.gr.

«Δεν κινδυνεύει η Λεωφόρος»!

Η πλέον αρμόδια για το θέμα, μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ξακαθαρίζει ότι το «Ρυθμιστικό 2021» ακολουθεί τη «Διπλή Ανάπλαση», προσθέτει πως ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει τη Λεωφόρο και επιπλέον υπογραμμίζει ότι το ΟΡΣΑ δεν μπορεί να μπει «εμπόδιο» στα όποια πλάνα της ΠΑΕ για παραμονή στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η κ. Ευτέρπη Καρκάλου στο panathinaikos24.gr

Για τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία στο «Ρυθμιστικό 2021» εξαφανίζεται η Λεωφόρος: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το διαψεύδουμε. Το ρυθμιστικό δεν απεικονίζει κάτι τέτοιο. Εμείς λειτουργούμε με βάση το υφιστάμενο καθεστώς και όπως ξέρετε πολύ καλά υπάρχει ένας νόμος για τη διπλή ανάπλαση που ακόμη είναι σε ισχύ. Επομένως, στο ρυθμιστικό η Λεωφόρος χαρακτηρίζεται χώρος πρασίνου, ακολουθώντας τον νόμο. Επομένως, δεν εξαφανίζουμε κανένα γήπεδο».

Για το αν στον Ελαιώνα παρουσιάζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις ή όχι: «Σαφώς και παρουσιάζονται. Σας ξαναλέω, εμείς ακολουθούμε τη διπλή ανάπλαση, που είναι νόμος. Δεν επεμβαίνουνε κάπου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει πρόβλημα αν επιλέξει την παραμονή στη Λεωφόρο: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει εκεί για 5 χρόνια. Ισως μετά ανανεώσει την παραμονή του. Εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Παναθηναϊκό να μείνει στη Λεωφόρο, δεν μπορούμε, άλλωστε, να το κάνουμε αυτό. Ακόμη, όμως, είναι σε ισχύ η διπλή ανάπλαση…».

Για το αν, εν τέλει, δεν υλοποιηθεί η διπλή ανάπλαση: «Δεν μπορεί το ρυθμιστικό να προβλέψει κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι τώρα τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για επενδύσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και πότε θα συμβεί, αλλά αν γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει μια νέα συζήτηση σχετικά με τη Λεωφόρο και τη συνέχεια του Παναθηναϊκού εκεί, δίχως να υπάρχει διπλή ανάπλαση. Επομένως, ο χώρος πρασίνου θα πρέπει να μεταφερθεί αλλού. Ξαναλέω και αυτό είναι σαφές: Ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει και εμείς δεν μπορούμε σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια που έχει».

Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.