ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αδειοδότηση σε πρώτο πλάνο…

Το βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή ήταν αυτό που «καίει» τον Παναθηναϊκό και δεν είναι άλλο από την αδειοδότηση.

Η αδειοδότηση σε πρώτο πλάνο…

Όπως τονιζόταν από την ΠΑΕ, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι το θέμα της άδειας συζητήθηκε. Είναι άλλωστε και κάτι το οποίο πέρυσι στέρησε από τους «πράσινους» την έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτός ο οποίος είναι υπεύθυνος για το θέμα των αδειών είναι ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, κ. Δημητρίου. Γι’ αυτό, ο κ. Σαρρής τον κάλεσε, προκειμένου να πάρει μέρος στη συζήτηση.

Ο κ. Δημητρίου στάθηκε σε 15-20 σημεία τα οποία πρέπει οι πράσινοι να προσέξουν, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα με την ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα, όπως διαρρέει η ομοσπονδία, ο Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να λάβει την πολυπόθητη άδεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ