ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη, ρεκόρ και στο βάθος…. Κύπελλο

Να εκμεταλλευτεί το χθεσινό στραβοπάτημα του Ατρόμητου και να τον πλησιάσει στην βαθμολογία, θέλει ο Παναθηναϊκός ο οποίος φιλοξενείται σήμερα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ (15:00 Novasports 2, Panathinaikos24.gr). Οι «πράσινοι» με νίκη σήμερα, θα συμπληρώσουν δέκα συνεχόμενα διπλά στους Ζωσιμάδες, όντας αήττητοι από το 1986.

Νίκη, ρεκόρ και στο βάθος…. Κύπελλο

Ωστόσο για την  ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ιδιαίτερη σημασία έχει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Τετάρτη για το κύπελλο στο Ηράκλειο, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να προτιμήσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Η πιθανή βασική ενδεκάδα για το «τριφύλλι» είναι ο Καπίνο στο τέρμα, ο οποίος επιστρέφει μετά το μικρό τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στα δεξιά της άμυνας ο επιστρέφει ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερά ο Νάνο με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σίντεφελντ και Μέντες.

Αμυντικό χαφ ο Λαγός, Αμπέντ και Ζέκα μπροστά του, ο Ατζαγκούν στη κορυφή του ρόμβου και οι Μπεργκ και Κλωναρίδης στην επίθεση. Καρέλης και Ρισβάνης διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, αυτό όμως θα αποφασισθεί λίγο πριν το παιχνίδι, από τον Αναστασίου.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Δώνης, Ντίνας, Χουχούμης, Γιαννιτσάνης. Εκτός λόγω ίωσης έμειναν ο Πράνιτς και ο Σπυρόπουλος, ενώ Πέτριτς και Μπαιράμι είναι τραυματίες. Τιμωρημένος είναι ο Κουτρουμπής.

Ιστορία

Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι στα Γιάννενα από τη σεζόν 1986-1987. Συνολικά στις αναμετρήσεις τους στην έδρα των Ιωαννίνων, ο ΠΑΣ έχει έξι νίκες, ο Παναθηναϊκός οκτώ, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Στα τελευταίες τρεις αναμετρήσεις στους Ζωσιμάδες, ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες ενώ ένα ματς έληξε 0-0. Στις 18/4/2010 οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΠΑΣ με 0-1 με γκολ του Γκάμπριελ στο 57΄, στις 15/1/2012 στο «παγοδρόμιο» λόγω των καιρικών συνθηκών γήπεδο της ομάδας της Ηπείρου, ο Κλέιτον με γκολ στο 84΄έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», ενώ στις 13/1/2013 το παιχνίδι τελείωσε 0-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.