ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνέχισε το σερί ο Ατζαγκούν

Το έκτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε ο Αμπντούλ Ατζαγκούν στα Γιάννενα, κόντρα στον ΠΑΣ και συνέχισε το σερί του με ομάδες της επαρχίας.

Συνέχισε το σερί ο Ατζαγκούν

Ο νεαρός Νιγηριανός άσος ήταν αυτός που έβαλε το τριφύλλι σε τροχιά νίκης στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με το ωραίο γκολ που σημείωσε, χαρίζοντας στην ομάδα του, ακόμα μια νίκη εκτός έδρας.

Έτσι ο Ατζαγκούν έδωσε συνέχεια στο σερί που κτίζει σε όλη τη σεζόν, αφού και τα προηγούμενα 5 τέρματα που έχει σημειώσει, είναι όλα με ομάδες της επαρχίας.

Ο Ατζαγκούν με το χθεσινό έχει σημειώσει 6 γκολ (4 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο). Συγκεκριμένα έχει σκοράρει στο 1-3 επί της Βέροιας, στο 0-2 με τον Πανθρακικό, στο 1-1 στα Χανιά με τον Πλατανιά, στο 0-1 στα Ψαχνά επί του τοπικού Ηρακλή για το Κύπελλο και στο 4-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου για τον ίδιο θεσμό. Μάλιστα τα 5 από τα 6 γκολ τα σημείωσε εκτός έδρας, με εξαίρεση το γκολ απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, που σημειώθηκε στο Απ. Νικολαΐδης.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.