ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α

Τα δάκρυα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το κλάμα του Θανάση Γιαννακόπουλου, η λαϊκή απαίτηση «Γιαννακόπουλε, φέρ’ τον πάλι πίσω» και το «σας αγαπάω πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ», του Ζοτς σε άπταιστα ελληνικά.

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α

Δεν ξανάγινε! Οι σκηνές που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τη βράβευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φενέρ δεν έχουν προηγούμενο. Ο ένας και μοναδικός «Ζοτς» βραβεύτηκε από τους Παύλο, Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Αρχικά, στο video wall «έπαιξε» ένα βίντεο με τις μεγάλες στιγμές του Ζέλικο. Όταν ο ίδιος έκανε την εμφάνιση του αποθεώθηκε ξανά από τον κόσμο, ο οποίος ζητούσε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον φέρει ξανά στην ομάδα. «Γιαννακόπουλε, φέρτον πάλι πίσω», φώναζαν οι φίλοι του «τριφυλλιού» και πολλοί απ’ αυτούς ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο «Ζοτς» αγκαλιάστηκε με τους τρεις διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, με τον Θανάση να μην αντέχει και να κλαίει στον ώμο του Ομπράντοβιτς. Ο ίδιος παρέλαβε ένα κάδρο με δικές του φωτογραφίες, το σήκωσε ψηλά και γνώρισε ξανά την αποθέωση.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο. Δάκρυσε και σε άπταιστα ελληνικά είπε στο κοινό που παραληρούσε: « «Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για εμένα απόψε. Σας αγαπάω πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ»! Η αποθέωση ξανά για τον τεράστιο Σέρβο!

«Είναι κομμάτι της ζωής μας, μακάρι να τον δούμε ξανά μαζί μας», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο αργότερα, και όταν ρωτήθηκε αν θα τον φέρει πάλι πίσω απάντησε: «Θα δούμε»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.