ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: “Μένω στη Φενέρ… δεν γυρνάω στον Παναθηναϊκό”

Τέλος στα σενάρια περί επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, έβαλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του σε Τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ομπράντοβιτς:

«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ καλό προπονητή και χθες (σ.σ.20/3) έπαιξαν καλά γι’ αυτό και κατάφεραν να νικήσουν», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Ζότς, οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αλβέρτη στον πάγκο του τριφυλλιού.

«Ο Αλβέρτης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, του εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία, νομίζω ότι ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια».

O Σέρβος κόουτς, καταλήγοντας μίλησε και για τα σενάρια επιστροφής του, στον Παναθηναϊκό μετά και το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 28.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν φεύγω από τη Φενέρμπαχτσε, έχουμε ξεκινήσει μία δουλειά και έχω μάθει στη ζωή μου να ολοκληρώνω τα πρότζεκτ», δεν γυρνάω στον Παναθηναϊκό» κατέληξε ο Ομπράντοβιτς και έβαλε φρένο στα σενάρια σχετικά με την πιθανή επιστροφή του, στον “πράσινο” πάγκο.

Την ίδια στιγμή που τα ΜΜΕ στην γειτονική χώρα κάνουν εκτενή ρεπορτάζ, για την χθεσινή επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο γήπεδο που πέρασε 13 ολόκληρα χρόνια, με μεγάλες αναφορές στην γιορτή που έστησαν οι πράσινοι οπαδοί, προς το πρόσωπό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.