ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τον πρόδωσε η άμυνα…

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πλήρωσαν τα κενά στην άμυνα και ηττήθηκαν με 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κορωπί. Γιαννιτσάνης (41') και Μουζακίτης (44') τα γκολ των "πράσινων", χατ-τρικ για τους φιλοξενούμενους ο Ντάφλας (32', 63', 73').

Τον πρόδωσε η άμυνα...

Το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο μέρος απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γιαννιτσάνης στο 28’ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Βεζύρης έπεσε και απομάκρυνε.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Απόλλωνα να κερδίσει πέναλτι, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε χέρι στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Ο Ντάφλας εκτέλεσε πέναλτι, ο Γκέκας έδιωξε την μπάλα, όμως στην επαναφορά ο παίκτης του Απόλλωνα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Γιαννιτσάνη στο 41’, με τον νεαρό να φτάνει τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μαλντίν έκανε την κάθετη στον Μουζακίτη, και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ, έβαλε μπροστά τους «πράσινους», με 2-1.

Τα πράγματα, όμως, δεν κύλησαν ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό. 2-2 στο 63’ από τον Ντάφλα, 2-3 από τον ίδιο παίκτη δέκα λεπτά αργότερα, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Ρισβάνης, Χουχούμης (40′ Μπαλμπόα), Μυρθιανός, Αναστασόπουλος, Νιούμαν, Τριανταφυλλόπουλος, Μαλντίν (66′ Αγγελόπουλος Γ.), Χαλκιαδάκης (89′ Γεροκωνσταντής), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ