ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει στροφές ο Πέτριτς

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της Τετάρτης με την Καλλονή στη Λεωφόρο, με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί να βελτιώσει την μέτρια εικόνα του «τριφυλλιού» τον τελευταίο καιρό.

Ανεβάζει στροφές ο Πέτριτς

Στη σημερινή προπόνηση ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε τον Μλάντεν Πέτριτς να βγάζει μέρος αυτής, ωστόσο η συμμετοχή του Κροάτη επιθετικού στο ματς με την Καλλονή είναι αμφίβολη διότι έχει χάσει πολύ έδαφος.

Ο Εμίρ Μπαιράμι ακολούθησε για άλλη μια μέρα το πρόγραμμα αποθεραπείας του και δεν υπολογίζεται, ενώ ο Τάσος Λαγός έκανε ατομικό (λίγο τρέξιμο) λόγω του τραυματισμού που έχει υποστεί.

Παράλληλα ο Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές για τις οποίες έχει τιμωρηθεί (συμπλήρωσε 7 κίτρινες).

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.