ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ασάνοβιτς: «Μη φοβάστε για τον Πέτριτς»

Καθησυχαστικός προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον Μλάντεν Πέτριτς και βέβαιος ότι ο Κροάτξης θα βάλλει πολλά γκολ, εμφανίστηκε ο Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Ασάνοβιτς: «Μη φοβάστε για τον Πέτριτς»

Ο “Ασα” μίλησε στην “Πράσινη” για τον συμπατριώτη του, αλλά και για τους Πράνιτς, Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά, ο Αλιόσα Ασάνοβιτς μίλησε για: 

-τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξεχνάω ποτέ την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Πάντα νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν βρίσκομαι εκεί και δεν ξεχνάω πόσο με αγάπησε ο κόσμος».

-τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Είδα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ενθουσιάστηκα. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, ο Παναθηναϊκός ήταν φανταστικός και την άξιζε. Την είχαν ανάγκη οι παίκτες και ο κόσμος».

-τον Πράνιτς: «Τον βλέπετε κι εσείς. Είναι τρομερός παίκτης, μεγάλη κλάση και βρίσκεται διαρκώς σε ανοδική πορεία. Η καριέρα του παίρνει ξανά τα πάνω της στον Παναθηναϊκό».

-τον Σίλντενφελντ: «Δείχνει επίσης σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αλάνθαστος. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είχε μεγάλη συμβολή στη νίκη».

-τον Πέτριτς: «Είναι λίγο άτυχος, αλλά μη φοβάστε. Όταν είναι έτοιμος και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, θα κάνει σπουδαία πράγματα. Είναι εξαιρετικός στράικερ και θα βάλει πολλά γκολ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ