ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Από τον Παναθηναϊκό στην εθνική Φιλιππίνων..!

Ο Ελληνοφιλιππινέζος Γουίλιαμ Ρανιέλ Ναβάρο μετά την παρουσία του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, χτυπάει την πόρτα της εθνικής Φιλιππίνων έχοντας ως όνειρο τη συμμετοχή του στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα U-18 της FIBA.

Από τον Παναθηναϊκό στην εθνική Φιλιππίνων..!

Ο  17χρονος φόργουορντ, ανήκει εδώ και ένα περίπου χρόνο στις «πράσινες» ακαδημίες, αφού αποκτήθηκε από την ομάδα των Αμπελοκήπων και διακρίνεται για το πολύ καλό του σουτ, την πλαστικότητα στις κινήσεις του και την έφεση που έχει στα ριμπάουντ και τα κοψίματα.

Ο 195 εκατοστών νεαρός Ναβάρο, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στις Φιλιππίνες, προκειμένου να πείσει τον ομοσπονδιακό προπονητή, Γιάμικε Γιάριν για μια θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας U-18 της πατρίδας του, που θα πάρει μέρος στους αγώνες για το Πανασιατικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται τον προσεχή Αύγουστο στη Ντόχα του Κατάρ.

Ο Ναβάρο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα από Φιλιππινέζους γονείς, τελείωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα και στη συνέχεια ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ