ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο δρόμο που χάραξαν οι έφηβοι…

Μετά τους έφηβους του «τριφυλλιού» σειρά παίρνουν οι νεανίδες οι οποίες απόψε στις 21:30 υποδέχονται στη Λεωφόρο, το Γαλάτσι, διεκδικώντας πρωτάθλημα και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στο δρόμο που χάραξαν οι έφηβοι…

Μία νίκη αρκεί για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ούτως ώστε να επαναλάβουν τον θρίαμβο των εφήβων. Νίκη σήμερα με το Γαλάτσι ισοδυναμεί κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τον «Τάφο» και να σπρώξει τα κορίτσια στη νίκη που θα δώσει άλλη μια κούπα στο «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.