ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η σύντροφος του Ναν πανηγύρισε την επιλογή του στην καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας

Τρελάθηκε η σύντροφος του Κέντρικ Ναν, με την επιλογή της Euroleague να τον συμπεριλάβει στην πρώτη πεντάδα!

Η σύντροφος του Ναν πανηγύρισε την επιλογή του στην καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας

Την ικανοποίηση της για την παρουσία του Κέντρικ Ναν στην καλύτερη 5άδα της Ευρωλίγκας πανηγύρισε η σύντροφός του.

Σε story της στο instagram αποθέωσε τον άσο του Παναθηναϊκού AKTOR για αυτή του διάκριση αναρτώντας την φωτογραφία με τους πέντε παίκτες που επελέγησαν στην 5άδα πανηγυρίζοντας, βάζοντας τα αντίστοιχα emoji.

Θυμίζουμε ότι η Μπλεν Κίγια είχε εκφράσει την ενόχλησή της για την επέκταση του συμβολαίου του Αμερικανού με τους πράσινους για άλλα δύο χρόνια χωρίς να την ρωτήσει, όπως είχε γράψει σε ανάρτησή της.

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.