ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν εφησυχάζουμε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που έπαιξαν σήμερα, ενώ παράλληλα στάθηκε στο γεγονός πως όλοι οι παίκτες του δείχνουν προσήλωση και αυτοσυγκέντρωση.

Αναστασίου: «Δεν εφησυχάζουμε»

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία για τον Ντάνιελ Πράνιτς, ωστόσο είπε πως η ομάδα δεν πρέπει να εφησυχάζει και θα πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και συγκεντρωμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή:

«Έλεγα πριν από το ματς με την Καλλονή ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ και να τεστάρουμε με αυτό τον τρόπο τους εαυτούς μας.

Η απόδοση μας σήμερα ήταν πολύ καλή και ήταν ευχάριστο το γεγονός πως έπαιξαν πολλά νέα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα παιδιά δείχνουν προσήλωση σε αυτό το κομμάτι.

Η συμπεριφορά των παικτών ήταν σοβαρή κι επαγγελματική. Έκαναν αυτά που τους ζητήσαμε. Η απόδοση και η διάρκεια ήταν πάρα πολύ καλή και παίξαμε για 90 λεπτά σε καλό ρυθμό. Ήταν ευχάριστο ότι έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά. Όλα τα παιδιά στο τέλος ήταν κάτω των 30 πλην του Μέντες. Αυτή η ομάδα ωριμάζει και μπορεί να κάνει καλή διαχείριση παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ίδια νοοτροπία και αυτοσυγκέντρωση. Και έτσι πρέπει να εμφανιστούμε και στον αγώνα του Σαββάτου.

Το σημαντικό είναι ότι ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αυτό κάνουμε, αυτό συνεχίζουμε κι αυτό θέλουμε.

Η ομάδα είναι δουλεμένη και γυμνασμένη. Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει πάντα να το κυνηγάς με όλες σου τις δυνάμεις. Θέλουμε να κερδίζουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μείναμε πίσω στην αρχή επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε και είμαστε πιο ώριμοι.

Κάποια παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα. Μπορούμε να κοιτάξουμε τους πάντες στα μάτια κι ανυπομονούμε για τη συνέχεια.Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πράνιτς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Δεν είναι εντυπωσιακός, αλλά πολύ ουσιαστικός. Βοηθάει πολύ στο παιχνίδι που παίζουμε. Η ομάδα έχει παίκτες που ωριμάζουν. Οποιαδήποτε απουσία μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω και χωρίς να τα βάφουμε μαύρα. Όλοι είναι σημαντικοί και θέλουμε να παίρνουμε το μάξιμουμ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ