ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βεργέτης: «προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, πως η δουλειά του Γιάννη Αναστασίου στην εφετινή εικόνα της ομάδας, έχει θορυβήσει αρκετά, πολλές ομάδες στη Σούπερ Λίγκα.

Βεργέτης: «προβάδισμα ο Παναθηναϊκός»

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάϊκο Βεργέτη, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Ρ/Σ «Σέντρα 103,3», έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Αναστασίου, καθώς και της ομάδας του «τριφυλλιού».

Ο προπονητής των «Αρκάδων» κλήθηκε να σχολιάσει για την πορεία της ομάδας του, καθώς και για το ποια ομάδα έχει προβάδισμα ενόψει των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον Παναθηναικό

«Με πέντε σερί νίκες, η ψυχολογία είναι στα ύψη και η αυτοπεποίθηση επίσης. Οι πέντε σερί νίκες αποδεικνύουν ότι έχει καλή φόρμα. Αν θα μείνει ως τότε, δεν το ξέρουμε. Δεν υπάρχει θέμα τύχης, φαίνεται όμως, ότι έχει γίνει μια πολύ σπουδαία δουλειά και αυτή τη στιγμή, προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός λόγω της εξαιρετικής φόρμας που διανύει», κατέληξε ο Βεργέτης σε ερώτημα που του τέθηκε αν το τριφύλλι έχει ψυχολογικό προβάδισμα.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ