ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διακρίσεις για την Ποδηλασία

Δυναμική ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, στους ετήσιους αγώνες που έγιναν στην Πάτρα.

Διακρίσεις για την Ποδηλασία

37ος Γύρος Θυσίας: Ατομική Χρονομέτρηση

Τη Δευτέρα (24/03) πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του Π.Ο.Πατρών το ατομικό χρονόμετρο στην Κάτω Αχαϊά απόστασης περίπου 8 χιλιομέτρων. Από τον Παναθηναϊκό είχαμε τρεις συμμετοχές στην κατηγορία Αντρών. Πρώτος από την ομάδα του Τριφυλλιού ξεκίνησε ο Κώστας Ζδράλης ο οποίος κατετάγη 44ος, δεύτερος ο Λάμπρος Ξοφάκης στην 42η θέση και τελευταίος ο Ματτίας Κρίππελ στην 49η θέση.

37ος Γύρος Θυσίας: Αγώνας αντοχής

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 74 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο καθιερωμένος-επετειακός Γύρος Θυσίας, τιμώντας την μνήμη των Ελλήνων που χάθηκαν τον καιρό του Τουρκοκρατίας ολοκληρώθηκε. Η εκκίνηση όπως πάντα στο γνωστό σημείο, στο μόλο Αγίου Νικολάου με αρκετές συμμετοχές και φέτος κυρίως στις κατηγορίες Αντρών και Μάστερς, αλλά χωρίς να λείπουν οι Έφηβοι και οι Γυναίκες.

Πρώτη ξεκίνησε η κατηγορία των Μάστερ και Γυναικών μαζί με μια μικρή καθυστέρηση και περίπου ένα 15’ με 20’ πιο πίσω οι Άντρες με τους Έφηβους. Στην κατηγορία των Μάστερ και πιο συγκεκριμένα στην Δ’ είχαμε μία πρωτιά από τον Παναγιώτη Πετρόγιαννη, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει τον αγώνα του με λάστιχο για αρκετά χιλιόμετρα και στην ίδια κατηγορία τον Θανάση Περίδη στην 8η θέση.

Στην κατηγορία Μάστερ Γ’, άλλη μία 2η θέση προστέθηκε για τον Κυριάκο Ορφανίδη, ο Στέφανος Κόκκινος στην 8η και ο Χρήστος Παλάσκας στην 14η. Στην Μάστερ Α’ ο Δημήτρης Πούλιας στην 25η θέση και τρεις θέσεις πίσω του στην 28η ο Λουκάς Σκρέκης ο οποίος έλαβε μέρος για πρώτη φορά, είδε την δυσκολία του αγώνα και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα θα τον δούμε και την επόμενη χρονιά.

Στους Έφηβους, ο Μίλτος Γιαννούτσος δοκίμασε τις αντοχές του και τερμάτισε στην 12η θέση ανάμεσα σε 15 αθλητές. Στην κατηγορία Αντρών, την καλύτερη επίδοση την είχαμε με τον νεαρό αθλητή μας, Λάμπρο Ξοφάκη στην 40η θέση, ο Ματτίας Κρίππελ στην 49η θέση, ο Σωτήρης Κουτρώτσιος στην 77η θέση και σίγουρα θα ήταν πιο μπροστά αν δεν έιχε μία άσχημη πτώση σε μία στροφή λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, ο Αλέξης Μπρούλης στην 85η και για πρώτη φορά συμμετέχοντας στην κατηγορία Αντρών, ο Χρήστος Θωμόπουλος και ο Δήμος Περιστεράς στην 95η και 96η αντίστοιχα και για τους δύο η πρώτη τους συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι Κώστας Ζδράλης και Νάσος Μάρκος εγκατέλειψαν λόγω σκασμένου ελαστικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.