ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο»

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν μίλησε στη NOVA για τον επικείμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

 Ατζαγκούν: «Μπορούμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο»

Παράλληλα μίλησε για την βελτίωση της ομάδας από την αρχή της σεζόν, ενώ εξέφρασε την πίστη ότι θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να τερματίσει στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νιγηριανός επιθετικός του «τριφυλλιού»:

Για την εξαιρετική πορεία του Παναθηναϊκού στον δεύτερο γύρο: 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν είναι κάτι εύκολο, όμως όσο παίζουμε ως ομάδα και παίρνουμε τα αποτελέσματα, τότε όλα θα πάνε καλά. Το σημαντικό για εμάς είναι να παίζουμε ως ομάδα, κάτι που κάνουμε και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε θα προχωρήσουμε μακριά».

Για τις διαφορά στην εικόνα της ομάδας σε σχέση με τον πρώτο γύρο: 

«Ξέρετε ότι η ομάδα είναι εντελώς καινούργια και χρειάστηκε περισσότερος χρόνος σε όλους για να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού. Και τώρα όπως μπορείτε να δείτε, είμαστε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Παίζουμε περισσότερο ως ομάδα, κάτι που είναι καλό για εμάς και είναι κάτι θετικό στο παιχνίδι μας».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο: 

«Πρώτα απ’ όλα θα τους σεβαστούμε ως ομάδα, γιατί διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο επίσης παίζει ομαδικά. Όμως το πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και πως θα παρουσιαστούμε. Μας κέρδισαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όμως θα δώσουμε μεγάλη μάχη εκεί για τη νίκη».

Για το που μπορεί να κριθεί η νίκη: 

«Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ως ομάδα, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι εφικτή η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα: 

«Γνωρίζω ως παίκτης, πως όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Στοχεύουμε ως ομάδα να τερματίσουμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που ξέρουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.