ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με στόχο τον τελικό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 2μ.μ τους Leaders με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (30/3), όπου εκεί το περιμένει το νταμπλούχο Μαρούσι.

Με στόχο τον τελικό

Οι «πράσινοι» θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στους Leaders για να προκριθούν στον τελικό. Εκεί, το έργο τους θα είναι δύσκολο αφού θα χρειαστούν δυο νίκες απέναντι στο Μαρούσι και μάξιμουμ απόδοση!

Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Τομ Μαζαράκης, μιλώντας στη σελίδα του ερασιτέχνη τόνισε: «Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Οι Ηγέτες Βουλιαγμένης θα έχουν όμως δύο σημαντικές ελλείψεις από τους βασικούς τους παίκτες. Αυτό το γεγονός μας δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ με γνώμονα ότι εμείς θα είμαστε 100% πλήρες. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα αυτόν και θα τον αξιοποιήσουμε ως μία δυνατή προπόνηση ενόψει του τελικού με το Μαρούσι την αμέσως επόμενη ημέρα. Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τον αγώνα αυτό με αντίπαλο το Μαρούσι για να απαντήσουμε στην προηγούμενη αναμέτρηση μας, όπου και η απόδοσή μας δεν ήταν η αναμενόμενη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.