Μπάσκετ

Πρίφτης: “Να διορθώσουμε τα λάθη μας”

Στα πολλά λάθη που σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Μπαρτσελόνα στάθηκε, ο Δημήτρης Πρίφτης, λέγοντας πως θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα, ενόψει και του "τελικού" με τη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ.

Τα πολλά λάθη ήταν αυτά που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο άμεσος βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη, επεσήμανε πως  θα πρέπει να δουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν ενόψει του αγώνα- τελικού με την Μάλαγα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κρατάμε την παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήμασταν αξιόλογοι, στη σωστή κατεύθυνση, δυστυχώς αυτό άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν αντιδράσαμε. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά, μια κακή εμπειρία που πρέπει να την ξεχάσουμε».

Για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα: «Χτίζει μια αυτοπεποίθηση μέσα από τα σουτ και φαίνεται ασταμάτητη, δεν είχαμε υπομονή και κάναμε γρήγορες και λανθασμένες επιλογές. Αμυντικά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων και όταν παίζεις εκτός είναι δύσκολο να αντιδράσεις κόντρα σε αυτή την ομάδα..».

Για το ματς με την Μάλαγα: «Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο, αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Exit mobile version