ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με σύμμαχο την παράδοση

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί απόψε στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό (19:30, Novasports 2, Panathinaikos24.gr) για την 32η αγωνιστική της Super League και με νίκη το «τριφύλλι» θα βρεθεί μετά από καιρό στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με σύμμαχο την παράδοση

Οι «πράσινοι» μετρούν 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Περιστέρι και θέλουν τη νίκη απόψε ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να μπουν με καλύτερο πλασάρισμα στην διαδικασία των play offs.

Για το 6 στα 6

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να αυξήσει το φετινό ρεκόρ της στις νίκες, κάνοντας το 6χ6 και αν το καταφέρει θα περιμένει με αγωνία και την επόμενη αγωνιστική, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ενώ το «τριφύλλι» τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν τα αποτελέσματα του έρθουν πρίμα… τότε ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να βρεθεί ακόμα και στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή!

Ενδεκάδα «Καραϊσκάκης»

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Αναστασίου να παρατάσσει την ομάδα με συνταγή «Καραϊσκάκης», με μόνη πιθανή αλλαγή αν αυτό συμβεί, την παρουσία του Καρέλη αντί του Ατζαγκούν στο αρχικό σχήμα αλλά και τη χρησιμοποίηση του Μέντες αντί του ανέτοιμου Λαγού.

Η πιθανή ενδεκάδα των «πρασίνων» είναι ο Καπίνο στο τέρμα, στην άμυνα από δεξιά στα αριστερά, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο. Στη μεσαία γραμμή ο Μέντες ως αμυντικό χαφ, Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικοί μέσοι, μπροστά τους στον ρόμβο ο Αμπέντ και στην επίθεση ο Μπεργκ με έναν εκ των Καρέλη η Ατζαγκούν.

Την αποστολή θα συμπληρώσουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Λαγός, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Πέτριτς, Ντίνας και Μπαϊράμι.

«Πράσινη ιστορία»

Μπορεί ο Ατρόμητος να κέρδισε στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δυο ομάδων είναι βαμμένη πράσινη.

Συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός μετρά 9 νίκες,3 ισοπαλίες και μια ήττα σε 13 παιχνίδια, έχοντας 4 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς.

Αναλυτικά τα πέντε τελευταία αποτελέσματα με γηπεδούχο τον Ατρόμητο:

27/01/13 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2 (90′ Καραμάνος – 59′ Ζέκα, 78′ Μπουμσόνγκ) 17/09/11 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1 (53′ Μήτρογλου – 86′ Λέτο) 08/11/10 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1 (70′ Χριστοδουλόπουλος) 28/03/10 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-3 (17΄ Σαλπιγγίδης, 74΄ (πεν) Σισέ, 89΄ Λέτο) 05/03/08 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1 (52′ Σαριέγκι)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.