ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φιλικό τεστ

Την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, θα τσεκάρει ο Γιάννης Αναστασίου, σε φιλική αναμέτρηση, με τον Αχαρναϊκό την προσεχή Τρίτη (1/4 στις 16:00).

Φιλικό τεστ

Ενόψει και της δύσκολης συνέχειας, με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τα πλέι-οφ, ο Γιάννης Αναστασίου, προανήγγειλε το φιλικό με τον Αχαρναϊκό στο «Γ. Καλαφάτης» κεκλεισμένων, καθώς θέλει να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα στηριχτεί η φετινή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων.

Παράλληλα θα μπορέσει να δει και την εξέλιξη του Μλάντεν Πέτριτς, καθώς ο Κροάτης επιθετικός, μετά από μικροτραυματισμούς που είχε, δεν έχει καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην ενδεκάδα.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ