ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ικανοποίηση παρά το αποτέλεσμα

Στις «τάξεις» των πρασίνων επικρατεί ικανοποίηση μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, παρότι δεν ήρθε ή νίκη. Και αυτό διότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειξε πως είναι έτοιμη για τα play offs.

Ικανοποίηση παρά το αποτέλεσμα

Ο στόχος του Παναθηναϊκού σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη αυτό είναι δεδομένο, ωστόσο στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως με λίγη τύχη παραπάνω θα είχαν πάρει το διπλό, στη φάση του Νίκου Καρέλη.

Οι «πράσινοι» θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν με τον Ατρόμητο, σε  παιχνίδια που θα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από το χθεσινό και όπου η νίκη θα είναι μονόδρομος.

«Καθάρισε» με τις κίτρινες

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκής είναι οι πολλές κίτρινες κάρτες που έχουν δεχθεί οι παίκτες του. Ωστόσο όλοι οι τιμωρημένοι παίκτες θα εκτίσουν τις ποινές τους στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια και άπαντες θα είναι διαθέσιμοι για τα play offs.

Από το ματς της επόμενης Κυριακής με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο, θα λείψουν οι Σίλντεφελντ και Ζέκα (όπως θα λείψουν και στο τελευταίο ματς με τη Scoda, στην Ξάνθη), οι οποίοι δέχθηκαν χθες στο Περιστέρι από μια κίτρινη κάρτα ο καθένας, συμπληρώνοντας έτσι από 10 και 7 αντίστοιχα.

Στο ματς με τους Βοιωτούς επίσης δεν θα αγωνιστεί ο Μέντες Ντα Σίλβα και αυτός λόγω τιμωρίας, ενώ την Τρίτη στο φιλικό με τον Αχαρναικό στο Κορωπί, θα φανεί η ετοιμότητα του Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.