ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Όπλο του Παναθηναϊκού η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια»

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στην εφημερίδα «Real news» για τα όπλα του φετινού Παναθηναϊκού, το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και για τις «σειρήνες» του εξωτερικού.

Καρέλης: «Όπλο του Παναθηναϊκού η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Real news», ο Νίκος Καρέλης:

Για τα «όπλα» του Παναθηναϊκού: «Το πρέσινγκ, η ταχύτητα, η ομαδικότητα και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα μετά από αποτυχίες: «Είναι καλή και μετά από «στραβές». Περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στον πρώτο γύρο, αλλά με τον χρόνο η ομάδα βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.139 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την παρουσία του β’ γύρου κι αν θεωρηθεί αποτυχία εφόσον δεν τα καταφέρουν σε Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ: «Με τη βοήθεια του προπονητή κι όλων στο τιμ έχουμε φτάσει εδώ και σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάμε πιο ψηλά. Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικός και δύσκολος ο ημιτελικός με τον ΟΦΗ. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό ματς και με τη βοήθεια του κόσμου να πάμε στον τελικό. Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι ακόμα μακριά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα επόμενα ματς και βλέπουμε».

Για το γεγονός πως και οι ουδέτεροι παραδέχονται ότι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στον β’ γύρο οι «πράσινοι»: «Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς από την αρχή της σεζόν. Χάσαμε αρκετούς, κυρίως μέσα στην έδρα μας. Κάναμε και λάθη, αφού ορισμένες φορές δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε».

Σχετικά με την παρουσία 11 σκάουτ ξένων ομάδων στο ματς με την Καλλονή: «Είμαι μόλις ένα χρόνο στην ομάδα. Όχι, δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο τώρα».

Όσο για το πόσο τον βοηθάει η παρουσία του στην Εθνική: «Είναι ωραίο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ματς. Θέλω κι ελπίζω να το ζήσω και με τον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.