ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καμία διαφορά στα play offs»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έδωσε το σύνθημα για δυο νίκες στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, ούτως ώστε το «τριφύλλι» να μην έχει καμία διαφορά από τις άλλες ομάδες στα play offs.

«Καμία διαφορά στα play offs»

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο αμυντικός των «πρασίνων», ανέφερε πως η ομάδα του ήταν άτυχη στη φάση του δοκαριού του Καρέλη, ωστόσο πρόσθεσε ότι με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να χαθεί το ματς, στη φάση του Ναπολεόνι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

«Προσπαθήσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σταθήκαμε άτυχοι στην φάση του Καρέλη. Όμως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας στον δεύτερο γύρο ήταν να κλείσουμε την ψαλίδα για να μπούμε με μικρή διαφορά στα πλέι οφ. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν για να μην έχουμε καμία διαφορά στο τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.