ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χτίζει τις βάσεις

«Ο μοναδικός δρόμος είναι αυτός του μέλλοντος», μοιάζει να είναι το μότο του Παναθηναϊκού. Οι ακαδημίες αποτελούν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του «τριφυλλιού» και όπως φαίνεται έχει πέσει μεγάλη βαρύτατα σε αυτό το κομμάτι.

Χτίζει τις βάσεις

Στα σχέδια της διοίκησης όπως έχει αναφέρει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αλαφούζος είναι η αύξηση των γηπέδων στο «Γ. Καλαφάτης» (είναι 3 αυτή τη στιγμή με σκοπό να γίνουν 7), και η συνεχής βελτίωση των συνθηκών ούτως ώστε να έρχονται όλο και περισσότερα νέα ταλέντα στην Παναθηναϊκό, από όλες τις ακαδημίες με τις οποίες συνεργάζεται το «τριφύλλι».

Σαμαράς και Μάρκος στην Ολλανδία

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Σαμαράς και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ακαδημίας Δημήτρης Μάρκος, βρέθηκαν στην Ολλανδία για 10 ημέρες προκειμένου να παρακολουθήσουν προπονήσεις ακαδημιών και να κάνουν επαφές.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι διασυνδέσεις του Σαμαρά στην Ολλανδία αλλά και η εκτίμηση του προς τον τρόπο δουλειάς σε όλα τα επίπεδα στην χώρα της Τουλίπας, εντάσσονται στο πλαίσιο της ανάπτυξης των «πράσινων» ακαδημιών, για αυτό και έγινε και η εν λόγω επίσκεψη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.