ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Άνοιξε τις πύλες του το “πράσινο” Bazaar

Το Bazaar της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη «θύρα 12», άνοιξε τις πύλες του στον κόσμο του τριφυλλιού, οι οποίοι το περίμεναν με ανυπομονησία.

Άνοιξε τις πύλες του το

Έτσι αρκετός κόσμος το επισκέφτηκε την 1η ημέρα της λειτουργίας του, ώστε να προμηθευτεί τα αγαπημένα του αξεσουάρ, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Το παρόν από την ομάδα, έδωσαν οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης και Αναστασόπουλος, που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στους μικρούς φίλους που επισκέφτηκαν το χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή η κίνηση, πάει να καθιερωθεί, καθώς την περίοδο των Χριστουγέννων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το λάνσαρε για πρώτη φορά και άρεσε πολύ στον κόσμο του “τριφυλλιού”, ο οποίος μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, είχε εξαντλήσει τα επίσημα προϊόντα, κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ