ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανέτοιμος για τη νίκη

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με το Λεβαδειακό, στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν ολόκληρο το πρόγραμμα, με εξαίρεση τους τιμωρημένους Μέντες, Σίλντενφελντ και Ζέκα. Ατομικό πρόγραμμα για τους τραυματίες.

Πανέτοιμος για τη νίκη

Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Ντίνας και Μπαϊράμι, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, δίτερμα και τελειώματα.

Ο Γιάννης Αναστασίου, συμπεριέλαβε σ’ αυτήν το νεαρό επιθετικό Νίκο Γιαννιτσάνη και το Νίκο Καρέλη, παρά τις μικροενοχλήσεις που ένιωσε.

Πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο κόουτς των “πράσινων”, είναι Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος αμυντικό δίδυμο, αριστερό μπακ ο Νάνο και δεξιά ο Μαρινάκης, στα χαφ σε ρόλο “κόφτη” ο Λαγός, μέσα δεξιά ο Αμπέντ, μέσα αριστερά ο Πράνιτς και σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς ο Ατζαγκούν. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μπέργκ με τον Πέτριτς που επιστρέφει στην αποστολή, μετά από αρκετό καιρό.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ