ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στην Πάτρα το πρώτο ματς

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των play out με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαΐκή.

Στην Πάτρα το πρώτο ματς

Το «τριφύλλι» μετά το ματς στην Αχαΐα, θα έχει δυο συνεχόμενα ματς εντός έδρας, όπου θα υποδεχτεί τον Άρη και τη Νίκη Αιγινίου. Αν η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη καταφέρει να κάνει το 3/3 στον πρώτο γύρο, θα έχει το πάνω χέρι για να πάρει μια από τις δυο θέσεις που θα του εξασφαλίζουν την παραμονή του στην κατηγορία.

Με δεδομένο το ότι οι “πράσινοι” θα ξεκινήσουν και τον δεύτερο γύρο στην Κυψέλη υποδεχόμενοι την Παναχαΐκή, τουτέστιν θα έχουν  3 συνεχόμενα ματς εντός,  ενδεχομένως να τελειώσουν το θέμα παραμονή πολύ σύντομα. Οι ώρες έναρξης των αγώνων θα ανακοινωθούν από το Δ.Σ. της  ΕΟΠΕ, η οποία συνεδριάζει στις 13:30.

Οι ομάδες μεταφέρουν την βαθμολογία τους από την κανονική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών
Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών 11.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ειδική βαθμολογία:

Παναθηναϊκός: 23

Άρης: 22

Νίκη Αιγινίου: 17

Παναχαΐκή: 17

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Θέσεις 9-12:

1η: Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός, Άρης-Νίκη Αιγινίου

2η: Σάββατο 12 Απριλίου 2014, Παναθηναϊκός – Άρης, Νίκη Αιγινίου – Παναχαϊκή

3η: Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου, Άρης- Παναχαϊκή

4η: Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, Παναθηναϊκός- Παναχαϊκή, Νίκη Αιγινίου- Άρης

5η: Σάββατο 26 Απριλίου 2014, Άρης- Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή- Νίκη Αιγινίου

6η: Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, Νίκη Αιγινίου- Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή- Άρης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.