ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Δύο εναλλακτικά πλάνα για τη Λεωφόρο»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης μίλησε το πρωί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ», τονίζοντας πως θα παρουσιαστούν δυο εναλλακτικές για το γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ κατηγόρησε το ΠΑΝ.ΚΙ. για πολιτικό «παιχνίδι».

«Δύο εναλλακτικά πλάνα για τη Λεωφόρο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το γήπεδο της Λεωφόρου δεν θα γκρεμιστεί. Δεν χρειάζεται να δεσμευτώ εγώ για αυτό, το κατοχυρώνει το Προεδρικό διάταγμα και ισχύει ως νόμος του κράτους, δεν χρειάζεται να το διαβεβαιώσει κανείς.

Πολλοί προσπαθούν να εμπλέξουν το θέμα του γηπέδου στην προεκλογική καμπάνια τους. Είναι λάθος και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη μεγάλη τους πλειονότητα καταλαβαίνουν ότι κάποιοι παίζουν πολιτικό παιχνίδι σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Ας ρο αφήσουμε έξω από την προεκλογική περίοδο.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξέρουν ότι η νομοθεσία έτσι όπως ο Δήμος την ετοίμασε αποκλείει το γκρέμισμα του γηπέδου, προτού χτιστεί καινούργιο. Ο Δήμος συνεργάστηκε απόλυτα με τον Παναθηναϊκό στο θέμα της 5ετούς επιστροφής στη Λεωφόρο.

Κάναμε τα πάντα, βοηθήσαμε συμπαρασταθήκαμε. Μην πάνε λοιπόν να αντιπαραθέσουν τον Δήμο απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Θα παρουσιάσουμε τις δύο εναλλακτικές που υπάρχουν και θα επιλέξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τι θέλει, αλλά παρουσιάζοντας πλέον πλήρη στοιχεία και τα οικονομικά και τα πολεοδομικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.