ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το αντίο στην Τζάκι Γέμελος

Η Γέμελος έδωσε τη νίκη σήμερα στην ομάδα της Σαμαντούρα στέλνοντας την στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, αποχαιρετώντας παράλληλα τον Παναθηναϊκό στην τελευταία της παράσταση με το "τριφύλλι" στη φανέλα.

Το αντίο στην Τζάκι Γέμελος

Όπως ήταν φυσικό οι συμπαίκτριες της αφιέρωσαν τη νίκη στην Τζάκι, με την Σοφία Θεολόγου να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, το εξής μήνυμα:

«To a TRUE ‘fighting soul’ and a wonderful person.. i want to wish her a safe journey back home, stay true and keep fighting for your dreams! I’m happy you’re having the biggest dream of your life come true..Good luck over there and kick some asses!! We all gonna miss you!!! Love ya!!»

«Σε μία αληθινά μαχητική ψυχή και έναν υπέροχο άνθρωπο… θέλω να της ευχηθώ καλή επιστροφή πίσω στο σπίτι της, να μείνει αληθινή και να παλεύει για τα όνειρά της. Είμαι ευτυχισμένη που θα κάνεις αληθινό το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής σου. Καλή τύχη εκεί προσπάθησε να σκίσεις… Θα λείψεις σε όλους μας, Σε αγαπάμε…»

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.