ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν «ξεπουλάει» ο Παναθηναϊκός

Τέλος στα σενάρια περί πωλήσεων παικτών του Παναθηναϊκού σε ομάδες του εξωτερικού σε τιμές… όσο όσο, έβαλαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πιθανή μεταγραφή του Νίκου Καρέλη στην Ιταλία.

Δεν «ξεπουλάει» ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη διαψεύσει την φημολογούμενη συνεργασία του επιθετικού του «τριφυλλιού» με τον Ιταλό μάνατζερ Τζιανλούκα Τίτζι, τονίζοντας πως ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ των, όπως και επίσης μεταξύ του γραφείου του κ. Γάτση που εκπροσωπεί τον Καρέλη.

Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση όπως παρουσιάζεται σε διάφορα δημοσιεύματα και δεν συζητάει πωλήσεις ποδοσφαιριστών «όσο-όσο», αλλά αντιθέτως αποδεικνύει πως έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την πώληση του Φιγκερόα, σε ομάδα της Μαλαισίας με ποσό  που ήθελε το «τριφύλλι» και μόνο.

Παράλληλα το καλοκαίρι οι «πράσινοι» έδωσαν τον Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ άλλο 1 εκατομμύριο κόστισε ο Καρνέζης στην Ουντινέζε για να τον αποκτήσει.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» πούλησαν αυτούς τους ποδοσφαιριστές βάσει της αγωνιστικής τους και χρηματιστηριακής τους αξίας, ορίζοντας αυτοί τα ποσά και όχι ξεπουλώντας βάσει της «ανάγκης» τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.