ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση Παναθηναϊκού στο ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

Αντιπροσωπεία παικτών και προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι το ίδρυμα προστασίας και αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική στέρηση «Η Θεοτόκος».

Αποθέωση Παναθηναϊκού στο ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

Οι Μπεργκ, Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλος, Κοτσόλη και Αμπέντ μαζί με τον Στράτο Σωπήλη εκπροσώπησαν τους παίκτες του «τριφυλλιού», ενώ το παρόν έδωσαν και ο Γιάννης Αναστασίου με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Με την εμφάνιση των «πράσινων» στο ίδρυμα, τα παιδιά του ιδρύματος τους υποδέχτηκαν αποθεώνοντας τους. Η «πράσινη αποστολή» μοίρασε δώρα και παρακολούθησε βίντεο που έφτιαξαν τα παιδιά για αυτούς, ενώ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις παρακολουθώντας τις δραστηριότητες των παιδιών.

pao theotokos2
pao theotokos3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.