Ποδόσφαιρο

Χωρίς προβλήματα και με τρεις νέους στην Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη, με τον Γιάννη Αναστασίου να ενσωματώνει στην αποστολή 3 ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του "τριφυλλιού".

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει για τον ματς με την Ξάνθη, τους τιμωρημένους Μπεργκ, Ζέκα και Σίντενφελντ καθώς και τους τραυματίες Ντίνα, Μπαϊράμι και Μαρινάκη, με αποτέλεσμα η αποστολή που ανακοινώθηκε να περιλαμβάνει 17 ποδοσφαιριστές.

Σ’ αυτή βρίσκονται ο νεαρός Γιαννιτσάνης και επιστρέφει μετά από καιρό ο Μουζακίτης, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο Βαγγέλης Αγγελόπουλος που πριν από λίγο καιρό, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με το “τριφύλλι”. Παράλληλα στην Αθήνα έμεινε και ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος προτιμήθηκε να πάρει ανάσες ενόψει της ρεβάνς του κυπέλλου, με τον ΟΦΗ.

Η τελευταία προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε, εκτός από το καθιερωμένο ζέσταμα, ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας καθώς και τελειώματα των φάσεων, πριν ολοκληρωθεί με το δίτερμα.

Η 17μελής αποστολή για την Ξάνθη:  Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Λαγός, Δώνης, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν,Πέτριτς, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αγγελόπουλος.

Exit mobile version