ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πράσινο “πάρτι” κόντρα στην ΑΕΚ η Κ19

Καταιγιστική ήταν η Κ19 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι του Ανδρεα Ντρένοβα κυριάρχησαν στο γήπεδο και έφτασαν σε μια επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 4-2.

Παναθηναϊκός: Πράσινο

Καταιγιστική ήταν η Κ19 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι πράσινοι του Ανδρεα Ντρένοβα κυριάρχησαν στο γήπεδο και έφτασαν σε μια επιβλητική εκτός έδρας νίκη με 4-2.

Το τριφύλλι, που παραμένει αήττητο τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του, άνοιξε το σκορ προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τον Ρομάνο (7′). Οι πράσινοι 18′ πέτυχαν το 0-2 και πάλι με τον Ρομάνο, ο οποίος έφτασε τα εννέα γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ σκόραρε στο 32′ για το 1-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στην επίτευξη ενός τρίτου γκολ στο 69′ με τον Νικολετόπουλο (1-3), όμως αμέσως μετά (71′) η Ένωση μείωσε (2-3). Τελικά το Τριφύλλι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του σκοράροντας για τέταρτη φορά στο ματς στο 80′ με τον πρώτο σκορ της ομάδας Λάζαρη, ο οποίος έφτασε τα 19 τέρματα.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΕΚ: Πανορμίτης, Χατζηνικολάου, Σβίγκος, Κοσίδης, Αντωνόπουλος, Γεωργάτος, Κρουσελνίτσκι, Μαρούτσης, Γιαννούλης, Γεωργέας, Κοντορούχας.

Παναθηναϊκός: Καρακασίδης, Καμαρός (72′ Κοκκάκης), Διαμαντής (65′ Γεωργουλάκης), Νικολετόπουλος, Λιναρδάκης, Λιατίφης, Μπρέγκου, Σπαθάρης, Ρομάνο (72′ Τακεσιάν), Νότας (82′ Ορμενάι), Λάζαρης (82′ Τόμπρας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.