ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρεμιέρα με Ατρόμητο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λιγκ η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων των πλέι οφ. Στο Περιστέρι το πρώτο ματς οι «πράσινοι» στις 30 Απριλίου. Το μίνι τουρνουά ολοκληρώνεται στις 17 Μαΐου.

Πρεμιέρα με Ατρόμητο

Στο Περιστέρι θα ξεκινήσει η προσπάθεια του Παναθηναικού στα πλέι οφ με στόχο την κατάληψη της 2ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Στη συνέχεια οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μετά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει δυο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο και θα κλείσει το πρόγραμμα του στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1η: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 30/4

2η: Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος, Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ 4/5

3η: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης- Παναθηναϊκός 7/5

4η: Ατρόμητος- ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρίπολης 10/5

5η: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 14/5

6η: ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός, Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης 17/5

Η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 2

Ατρόμητος 2

Παναθηναϊκός 2

Αστέρας 0

Στην 1η και 5η αγωνιστική λόγω Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ  τα ματς θα διεξαχθούν στις 17:00 και στις 19:15. Τη 2η, 3η και 4η αγωνιστική τα ματς αρχίζουν 18:15 και 20:30. Την τελευταία αγωνιστική τα ματς θα αρχίσουν στις 20:00.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.