ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε…

Την ήττα με 13-7 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Βουλιαγμένη, για τα ημιτελικά της Α1 πόλο των ανδρών.. Πλέον οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για τις θέσεις 3-4.

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε...

Το ματς

Στο πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν δυνατά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να προηγηθεί με 0-3. Στη συνέχεια της αναμέτρησης πέτυχαν 2 γκολ, που ειδικά το δεύτερο του Αφρουδάκη ήταν εντυπωσιακό.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη με γκολ του Χατζηγούλα πήρε διαφορά δύο τερμάτων. Οι πράσινοι μείωσαν και πάλι το σκορ σε 3-4 με γκολ του Παπαδόγκωνα από την περιφέρεια. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη δεν έμεινε εκεί και στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου το σκορ ήταν 3-6.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 451 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στην μεγαλύτερη, μέχρι εκείνο το σημείο, τιμή της (3-7). Στο σημείο αυτό οι πράσινοι επέστρεψαν και πάλι στο παιχνίδι και με 2 γρήγορα γκολ έστειλαν την διαφορά στο -2 (5-7). Ταυτόχρονα Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός συνέχισαν να σκοράρουν με τους παίκτες της Βουλιαγμένης να έχουν χτίσει μία διαφορά 3 γκολ υπέρ τους (6-9) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Με συνεχόμενα γκολ η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στα ύψη με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει με 7-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-6, 6-9, 7-13.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Κόχειλας 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Χρυσοσπάθης 4, Μυλωνάκης 2,  Μιράλης 2, Τίγκας 1, Αφρουδάκης 1, Κουλιεράκης 1, Γούβης 1, Ελμισιάν 1.

Θάνος Νικολογιάννης

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.