ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσεκάρει προπονητικά κέντρα το “τριφύλλι”

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, με τους "πράσινους" να τσεκάρουν προπονητικά κέντρα.

Τσεκάρει προπονητικά κέντρα το

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας ο  Γρηγόρης Παπαβασιλείου είδε προπονητικό κέντρο στην Πολωνία,  για λογαριασμό των “πρασίνων”.  Στο συγκεκριμένο, όπως είναι γνωστό, έχει προετοιμαστεί η Εθνική Ισπανίας, ενώ την περασμένη σεζόν στο ίδιο κέντρο συμμετείχε η ομάδα των παμπαίδων του “τριφυλλιού” σε τουρνουά.

Ακόμη είναι υπό αξιολόγηση και υπό διερεύνηση κάποιων λεπτομερειών, όπως συμβαίνει και με 1-2 ακόμη κέντρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ