ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μεθυσμένη πολιτεία» το τριφύλλι

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά από την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Στην 18η κούπα στο θεσμό, στοχεύει πλέον το «τριφύλλι» στον τελικό της 26ης Απριλίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

«Μεθυσμένη πολιτεία» το τριφύλλι

Ακόμα και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν θα περίμενε το καλοκαίρι που ξεκινούσε την προσπάθεια της η ομάδα, ότι μερικούς μόνο μήνες αργότερα θα έφτανε πανηγυρικά στον τελικό του κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια, παίζοντας τόσο όμορφο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν στα πλέι οφ να κατακτήσουν την 1η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η χρονιά κρίνεται απολύτως επιτυχημένη ακόμα και αν δεν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το κύπελλο η την πρωτιά στα πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» ξεχειλίζει από υγεία κάτι που είναι παραπάνω από εμφανές και πρέπει πρωτίστως να πιστωθεί στον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του, αλλά και στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία ημέρα μετά από την άδεια την οποία πήρε ο Παναθηναϊκός, γεγονός που του επιτρέπει να επιστρέψει στα «Ευρωπαϊκά σαλόνια», ήρθε και η νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ, η οποία γιορτάστηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στη Λεωφόρο.

Είναι φανερό πλέον ότι το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα και άπαντες στο «τριφύλλι», κόσμος, διοίκηση, παίκτες είναι πια μια γροθιά, μετά από πολλά χρόνια.

Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν κανονικά την Μ. Πέμπτη και την Μ. Παρασκευή και θα έχουν διήμερο ρεπό το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα, μπαίνοντας παράλληλα στην τελική ευθεία για τον τελικό του επόμενου Σαββάτου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.