ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε την Παναχαϊκή»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» έδωσε το σύνθημα για νίκη με την Παναχαϊκή, η οποία αν επιτευχθεί θα δώσει το απόλυτο προβάδισμα για παραμονή στους «πράσινους».

Καλμαζίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε την Παναχαϊκή»

Παράλληλα ο κόουτς του Παναθηναϊκού στάθηκε στην κακή παρουσία της ομάδας του στο τρίτο σετ, τονίζοντας ότι κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης:

«Ήμασταν αποφασιστικοί στα δυο πρώτα σετ και δεν υπήρχε αμφιβολία γι αυτό. Μετά ως συνήθως -δυστυχώς- μπήκαμε πιο νωθρά και νομίζαμε ότι χωρίς να παίξουμε θα μας το δώσει η Νίκη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καμία ομάδα δεν χαρίζει τίποτα. Παιδευτήκαμε αρκετά δυσκολευτήκαμε να ξαναμπούμε. Ευτυχώς τα καταφέραμε και ήρθε η νίκη. Το κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη σειρά, συνέχεια πρέπει να παίζουμε για τη σωτηρία μας και αυτό είναι ψυχοφθόρο. Το ματς με την Παναχαϊκή πρέπει να το κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.